Kristallipallo K4: Ruoka

Tällä kertaa Kristallipallolla ruokaillaan kestävästi! Jaksossa Sanna Tiilikainen, Minna Kaljonen ja Ulla Gröhn puivat ORSI- ja JustFood-hankkeiden järjestämien ruokatyöpajojen satoa, minkä lisäksi pohditaan, millaiselta ruoan tulevaisuus näyttää matkalla kohti ekohyvinvointivaltiota.

Lisää sisältöä teemaan liittyen: Ruokatyöpajojen raportti löytyy ORSIn sivuilta täältä, minkä lisäksi Aalto-yliopiston Mikko Jalas kirjoitti työpajojen sadosta ORSIn blogille tänne.

Kristallipallon kaikki jaksot löytyvät myös Apple Podcastsista ja Spotifysta.

Edellinen artikkeliAsiantuntijalausunto eduskunnan työelämä- ja tasa-arvovaliokunnalle 7.11.2023
Seuraava artikkeliJari Lyytimäki ja Liisa Saikkonen: Kestävyydelle komeasti käyttökelpoiset mittarit (Ratkaisuja)